Monday, June 24, 2013

Update blog selepas 4 bulan hoho!

Hohoho lamanya tak hupdate blog. As salamualaikum! :D setelah sekian lama cuba log in tapi tak ingat password, akhirnya berjaya. phew~ hari ni merupakan 4 bulan bulan 12 hari lepas hari terakhir hupdate blog. dan bermacam-macam perkara dah jadi dalam hidupku. kisah seorang pelajar, sorang survivor, dan lain lain. berakhirnya hidup sebagai seorang mahasiswi Universiti Malaysia Terengganu :) Tak tahu nak stat dari mana. nant nak tulis one by one la cerita cerita tu semua. tapi sekarang cuma nak membebel tentang dilema yang sedang melanda diriku, and i believe most of the people who are wearing the same shoes. antara kerjaya, sambung belajar, kawen (ehem) hii >,< ibu bapa prefer sambung belajar, saya sendiri.. belum pasti.. tak tahu apa yang terbaik.. sedangkan masa makin suntuk. huhu hurm. antara pilihan ibubapa dan apa yang ku fikir terbaik buat diri. susahnya nak pilih :(  ya Allah berkanlah pedoman di hati ini, untuk condong kepada satu keputusan yang baik untuk diriku, ibubapaku, agamaku, dunia akhiratku. hmm. esok, insha Allah akan mula satu kerja sementara dengan seorang pensyarah UMT, dan sambil sambil memikirkan apa yang terbaik huhu doakan! baru semangat nak hupdate blog tapi mengantuk. hii bytheway i already miss my friends, my UMT friends :') we had a few great last days before everyone gone away. sobs. tinggallah daku seorang diri di bumi UMT. dan kini mula dihampiri hawa hawa jerebu! ohoo nauzubillah. Alhamdulillah, pgi td hujan lebat dan mengurangkan 'kepekatan' jerebu. hurm a very deep reminder from God, is 'nt? semoga kita semua dilindungi. mudah mudahan insha Allah (^,^)/


No comments: