Monday, September 17, 2012

Coretan Hari Carca Marba


Hehe Hari-hari yang carca marba untuk 2 3 minggu pertama permulaan semester ni. Hoh, its okay, normal =.='' Hoah, sedang berhempas pulas menyiapkan repot Li. Ya allah, peliknya rasa untuk repot Li ni, semakin dibuat, semakin rasa tak siap. Rasa macam ada yang nak ditambah-tambah lagi. Erghh contohnya malam ni, ingat nak tambah gambar jah, tengok tengok rasa macam ada jah nak selit2 lagi.. ish sampai bila nak siap ni. err. Presentation, tadi tengok jadual.. Insha Allah Jumaat ni jadual pukul 4 petang. Ha, dub dab dub dab. Berdebarnya rasa hati ini Hoho Semoga Allah mempermudahkan segala urusan. Regarding my elective, rasanya we almost there.hihi Syukur, try2 dapat jugak mendaftar secara rasmi untuk subjek Islam dan Alam Sekitar. Rindu nya nak belajar Subjek keagamaan Serius! Selepas sekian lama di sogok2 dengan ilmu sains, ilmu2 barat, haaa inilah masanya! Dan kemungkinan nya subjek Marine Natural Product akan disingkirkan nanti disebabkan clash, tengoklah insha Allah kalau ad subjek 2 jam kredit boleh fill ke, minat juga nak ambil. Sebagai bekap plan bagi semester akan datang yg khabarnya ter amat lah bizi dengan thesis nya. Hewhew. Begitu ya rupanya bila dah bergelar Final Year Student. Selalu macam, independent, semua keputusan bergantung atas diri kita sendiri. 

Rasa macam nak Tutti Frutti di saat ini
#Gambar ehsan Googlesebab tak pernah pergi hehe#
Hoh, hokay. Nak ambil masa cooling down myself. Presentation Li Jumaat ni, and i havent do my slide yet. Tapi rasanya tade masalah kot, once dah berjaya kan siap repot. Most likely transfer sahaja. Well, hopefully! #Muka Takot# Hihi Dan kemudiannya baki repot yang tak habis2 tu Err. =.='' Hurm. Buat setakat mampu. Dan my proposal, i am thinking to meet my supervisor yang supper saiya tu this week, tapi, hurm it seems to be a really hectic week. Ya Allah penatnya rasa.. rasa itu penat.. Hilangkanlah lelah ini ya Allah :[ Sesungguhnya hati ini sangat rindu pada pantai, ditemani sahabat-sahabat sambil minum coconut shake. Oh what a heaven! Hihi Semoga sampai saat itu nanti. Sekarang jadual tidor pun dah terbalik. Errkk. Tidor jam 2 pagi, dan pagi-pagi mata terasa sangat berat.. haish.. Kena ubah balik ni. Tak boleh! Tak boleh! Huh This week i aim to setel all yang perlu di setelkan. No more carca marba. Err. Harap-harapnya everything is goin to be so fine. Because i am tired. and i m tired of keep telling myself that i am super strong when i m actually pretending not to become weak. Could i feel weak as weak as i ever want. Can? Ok Thank you >,< #We all plan, Allah did plan, and yet Allah always has the best plan# Mudah-mudahan Allah mempermudahkan segala urusanku dunia akhirat, bagi hari-hari mendatang. Ameen. 

No comments: